Magazinul de Tricouri va fi in vacanta in perioada 24 decembrie – 3 ianuarie. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate si livrate cat mai repede, dupa Sarbatori. La multi ani!
Magazin de desfacere și lichidări de stocuri - tricouri la preț de importator direct.
Coșul de cumpărături
021.223.58.08
 

Caută aici produsul dorit ^

Servicii

SERIGRAFIE:
Procedeu de personalizare realizat cu vopseluri speciale pentru serigrafie pe suport textil. In principiu (functie de cantitate, numar de culori etc) este cea mai ieftina forma de imprimare pe produse promotionale textile. Daca este corect realizata, o imprimare prin serigrafie se comporta foarte bine in timp, nu se sterge si nu se decoloreaza.
Produsele cu personalizare prin serigrafie nu se fierb, nu se spala cu clor sau inalbitori si este bine sa se calce pe dos sau acoperite cu alta panza.

Nu recomandam serigrafie pe produse scumpe (jachete, tricouri polo, genti laptop, trolere), pe produse improprii ( articole fleece / polar, prosoape etc.) sau in anumite pozitionari (pe cusaturi, in special la sepci sau jachete matlasate)

Recomandam personalizare prin serigrafie pe produse relativ ieftine, in cantitati de peste 100 bucati: tricouri, sepci, jachete ploaie, mape conferinta, genti simpozion, rucsaci, umbrele etc.

Informatii necesare pentru oferta de pret serigrafie:
 • cantitate (sub 100 de imprimari se percep taxe suplimentare)
 • numar de culori
 • dimensiunea imprimarii
 • detalii suport ( material, culoare, pozitionare )

BRODERIE:
Cel mai "nobil" si durabil procedeu de personalizare a produselor promotionale textile. Se poate realiza pe orice suport ( de la sepci, la jachete piele ) sau sub forma de ecusoane ( firme de paza, cluburi sportive etc.).

Recomandam personalizare prin broderie pe produse promotionale de calitate ( jachete, genti laptop, tricouri polo, tricouri groase, sepci groase ), pe produse din fleece / polar ( jachete, caciuli, fulare ), sau pe produse greu solicitate ( prosoape, halate, echipamente protectie )

Categoric nu recomandam broderie pe produse ieftine ( tricouri sub 145 g/m2, sepci subtiri, sacose ) sau in pozitionari dificile ( manusi, maneci mai jos de umar ). Pe anumite produse, personalizarea prin broderie se poate face numai in cadrul procesului de productie ( buzunare de camasi sau jachete, buzunare de genti sau rucsaci ).

Informatii necesare pentru oferta de pret broderie:
 • sigla
 • dimensiune broderie
 • cantitate
 • detalii suport (material, pozitionare)

TERMOTRANSFER:
Procedeu de personalizare realizat prin aplicarea la cald, cu presa termica, a unei folii speciale de termotransfer decupata in prealabil cu un cutter-plotter. Daca se respecta instructiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezista foarte bine in timp.

Produsele cu personalizare prin termotransfer nu se fierb, nu se spala cu clor sau inalbitori si se calca obligatoriu pe dos.

Recomandam imprimare prin termotransfer pentru produse promotionale unicate sau in serii scurte, de ordinul bucatilor sau zecilor de bucati.

Limitari tehnologice termotransfer:

- nu se pot realiza sau nu rezista bine in timp detalii mai mici de 1 mm
- gama de culori e limitata la culorile in care se produce folia de termotransfer. Exista circa 30 de culori care in mod normal acopera necesarul. La comanda, se pot produce folii de termotransfer in orice culoare, conform cod Pantone.
- nu recomandam personalizare termotransfer cu mai mult de 4 culori.

Informatii necesare pentru oferta de pret termotransfer:
 • cantitate
 • numar de culori
 • dimensiune imprimare termotransfer
 • detalii suport (material, pozitionare)