Magazinul de Tricouri va fi in vacanta in perioada 24 decembrie – 3 ianuarie. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate si livrate cat mai repede, dupa Sarbatori. La multi ani!
Magazin de desfacere și lichidări de stocuri - tricouri la preț de importator direct.
Coșul de cumpărături
021.223.58.08
 

Caută aici produsul dorit ^

Cum Cumpar

Achizitionarea articolelor noastre online, cu plata la primirea coletului:

Transportul este platit de catre client si valoreaza suma fixa de 19 lei. Trimiterea se face cu Curier, livrare la domiciliu. Pentru destinatiile unde nu exista statie Curier, livrarea se face cu taxare suplimentara, in functie de numarul de km. Suma include si rambursul banilor si se va adauga automat in factura la totalul de plata.
Este posibil ca unele produse sa nu fie in stoc, caz in care mai dureaza aproximativ 7-10 zile pana cand marfa soseste de la furnizor, cu primul import.

Achizitionarea articolelor noastre din SHOWROOM:

Puteti vedea, proba si ridica produsele noastre direct din showroom, strada L. Varnali nr. 27, Bucuresti - zona Buzesti / Gara de Nord (harta aici - click), telefon 021.223.58.08

Returul produselor:

Orice produs cumparat online sau din magazin poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice, de la data primiri coletului. Produsul trebuie sa fie nepurtat / nefolosit.
Costul transportului dus-intors va fi suportat de client. Evident, daca motivul returului este din vina noastra, toate costurile vor fi suportate de Magazinul de Tricouri. Restituirea contravalorii produselor se va face, conform legii, in maxim 14 zile.

Returul produselor se poate face prin aducerea produselor la sediul nostru sau prin trimiterea acestora prin firma de curierat rapid: Sameday Curier, Fan Courier etc. Dupa completarea formularului de retur, veti primi din partea unui operator, informatiile necesare privind aducerea / expedierea produselor pentru retur. In cazul trimiterii produselor prin curierat, va rugam sa mentionati pe scrisoarea de transport – AWB la Observatii: Returnare produse si numarul comenzi dvs.


Formular de retur


Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.
Scumpirile nu afecteaza comenzile date deja.