Având în vedere contextul actual, în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului,
comenzile se pot face doar ONLINE, iar produsele nu se pot vedea și nici ridica deocamdată din showroom.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Magazin de desfacere și lichidări de stocuri - tricouri la preț de importator direct.
Coșul de cumpărături
021.223.58.08
 

Caută aici produsul dorit ^

Cum Cumpar

Achizitionarea articolelor noastre online, cu plata la primirea coletului:

Transportul este platit de catre client si valoreaza suma fixa de 19 lei. Trimiterea se face cu Curier, livrare la domiciliu. Pentru destinatiile unde nu exista statie Curier, livrarea se face cu Posta Romana (livrare in aproximativ 10 zile) sau cu Curier (cu taxare suplimentara, functie de numarul de km). Suma include si rambursul banilor si se va adauga automat in factura la totalul de plata.
Este posibil ca unele produse sa nu fie in stoc, caz in care mai dureaza aproximativ 7-10 zile pana cand marfa soseste de la furnizor, cu primul import.

Achizitionarea articolelor noastre din SHOWROOM:

Puteti vedea, proba si ridica produsele noastre direct din showroom, strada L. Varnali nr. 27, Bucuresti - zona Buzesti / Gara de Nord (harta aici - click), telefon 021.223.58.08

Returul produselor:

Orice produs cumparat online sau din magazin poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice, de la data primiri coletului. Produsul trebuie sa fie nepurtat / nefolosit.
Costul transportului dus-intors va fi suportat de client. Evident, daca motivul returului este din vina noastra, toate costurile vor fi suportate de Magazinul de Tricouri. Restituirea contravalorii produselor se va face, conform legii, in maxim 30 zile.

Preturile se pot modifica fara notificare prealabila.
Scumpirile nu afecteaza comenzile date deja.